Lokale Virksomheder

7 fordele ved Epoxymaling

Alt for få virksomheder tænker over gulve i hverdagen, medmindre der er noget galt med dem. Dette til trods for at de er en essentiel del af arbejdet og sikkerheden. En af de mange muligheder for opgradering af gulvet, der kan have stor indflydelse på sikkerhed, anvendelse og rengøringsvenlighed, er epoxy gulvmaling.

Epoxy er et materiale der agere som en fugemasse for eksempelvis betongulve. Epoxy gulvmaling kan anvendes på gulve i kommercielle bygninger, gangarealer og endda på vægge eller loftet til tider. Mest anvend er dog på garagegulve og industrigulve af samme art. Utrolig mange forretningsområder har allerede oplevet fordelene ved epoxy gulvmaling, herunder industrielle bygninger, såsom produktionsanlæg, varehuse, mad og drikkevare fabrikker – ja selv laboratorier.

Her er de største fordele ved at benytte epoxy maling i din bygning:

  • Holdbarhed: Betongulve coated med epoxy holder længere og kan klare mere slitage. Dette kan være en betydelig pengebesparelse på lang sigt.
  • Styrke: I det øjeblik epoxy bliver omdannet til en solid polymer, bliver det utrolig stærkt og forebygger kemisk nedbrydning.
  • Sparer tid: Epoxy gulvmaling er ofte utrolig nemt at installere. Nedgang i produktion kan derfor bibeholdes til det minimale.
  • Rengøringsvenlig: Epoxy er nemt at rengøre. Epoxy coated beton er ikke længere porøs og vedligeholdelsen er derfor ligetil.
  • Æstetik: Det er nu om dage muligt at finde epoxy maling i et utal af farvespil og mønstre. Du vil uden tvivl kunne finde netop den helt perfekte kombination til din virksomhed.
  • Sikkerhed: En veloprettet coating er resistent og skridsikker.
  • Miljøvenligt: Sidst men ikke mindst, så er epoxy maling et grønt tiltag for din virksomhed pga. reduktionen af materiale der skal benyttes. Det er et perfekt alternativ fremfor at lægge et helt nyt gulv.

Hvis du leder efter en gør-det-selv løsning, så bør Vesla-Coating være din foretrukne leverandør. Hvis du leder efter en professionel løsning, så kan du ligeledes kontakte Vesla. Virksomheden servicere både B2C og B2B segmentet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *