Lokale Virksomheder

Dansk møbeldesigner med international succes

Thors-Design er en dansk virksomhed der designer møbler til hjemmet, arbejdspladsen og det offentlige rum. Det danske firma tilbyder moderne kollektioner af plankeborde, bordbænkesæt, udekøkkener og meget mere. Ved at bruge kun det bedste genanvendt materiale fra danske færgeleje, fremstiller Thors-Design bæredygtige og unikke møbler som fremvises i showrooms i Danmark, England, Sverige og Norge. Med over 15 års erfaring i industrien, har formået at flyde til toppen af poppen, når man er på udkig efter rustikke og bæredygtige møbler.

”Thors-Design” er et unikt brand, for personer der har etableret sig økonomisk og gerne vil bringe det naturlige og rustikke element tilbage ind i hjemmet – siger Peter Torup, Marketingspecialist i møbelindustrien.

Foruden salget til individuelle klienter, som udgør godt og vel 25 procent af virksomhedens salg, leverer Thors-Design møbler til hoteller, caféer, restauranter, det kommunale og lokale virksomheder.

Virksomhedens ejer, Carsten Thor, er faktisk så involveret i processen, at han ikke blot designer sine møbler, men også er med til at fremstille dem.

I samarbejde med kunden finder Carsten frem til den perfekte løsning. Det er vigtigt for virksomheden, at alle deres møbler fremstår som ”One of a kind” og at deres fremtidige ejere med stolthed kan sige, at der ikke findes ét møbel derude, som er magen til.

Det er omtanken og kravet om unikke løsninger, samt materialerne brugt der adskiller Thors-Design fra sine konkurrenter.

Vi er nu i år 2017 og det er blot 2 år siden, at virksomheden vandt prisen ”Gazelle” af Børsen. Intet tyder dog på at det vil være den sidste udmærkelse Thors-Design får i deres levetid og det bliver spændende at følge deres udvikling internationalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *