Lokale Virksomheder

Dansk Skimmel fjerner skimmelsvamp i stor stil

Hvis der er et problem, som stort set alle på den ene eller anden måde kender til, så er det problemet, som Dansk Skimmel har gjort til sine levevej at hjælpe andre med at løse. Det landsdækkende firma med hovedsæde i Haslev har blot 3 år på bagen, men er alligevel enormt kvalificerede og har stor succes. Kundegruppen spænder vidt fra både private til erhverv og ingen opgaver er for store eller for små.

Dansk Skimmel er eksperter indenfor deres felt. Selve processen er delt op i 3 dele. Undersøgelse, test og sanering til sikring af sunde indeklimaer i danske hjem.

Undersøgelse for skimmelsvamp

Dansk Skimmel tager ud til kunden og tester for skimmelsvamp. Tit har kunden en bange anelse eller måske et rum med fugt og mørke områder, som vedkommende gerne vil have testet. Så tager firmaet ud og undersøger med henblik på at teste hjemme i laboratoriet.  De kritiske områder undersøges selvfølgelig først, men ellers gøres en dyd ud af at tjekke huset godt efter fra top til tå. Firmaet tilbyder også diverse hjemmetests, så kunden selv kan forsøge at få svar på hvorvidt vores ydelser er nødvendige.

Test for skimmel

Dansk Skimmel råder over eget laboratorium og kan derfor foretage hurtige analyser af vores skimmelsvamp-undersøgelser. Alle ansatte er certificerede til at udføre disse undersøgelse i laboratorier og har den relevante baggrundsviden indenfor mikrobiologiske undersøgelser. Flere af de test vi udfører kan faktisk udføres som hjemmetest, som kunden selv kan foretage – og dernæst sende til os til gennemgang på vores laboratorium.

Fjern skimmelsvamp

Dansk Skimmel udarbejder altid en handlingsplan for forløbet på kundens adresse. Det omfatter både en større afdækning og indkapsling af det inficerede område, så man kan sikre sig, at der ikke er nogen spredning fra området. Hvis nødvendigt rives de inficerede materialer ned og køres bort og desuden afrenses alle de steder, hvor det er nødvendigt.

Der foretages altid kvalitetskontrol ved at udtage diverse tests af det afrensede område. Efter endt kvalitetskontrol sørger firmaet for en meget grund slutrengøring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *