Lokale Virksomheder

Global Risk Management – På det internationale marked

Der er ikke mange store virksomheder i Danmark, hvis speciale er risikohåndtering på det globale marked. Global Risk Management, med hovedsæde i Middelfart og kontorer i København og Singapore, har taget dette ansvar til sig, og med sin ekspertise, klienter og kooperationer, et umådeligt stort ansvar.

Global Risk Management er specialiseret i både finansiel risikostyring og olieprisanalyse – og benytter sig af konventionel risikostyrings metoder.

Kontrol af brændstofprisrisikoen er en løbende proces, der omfatter risikovurdering og risikokontrol. Global Risk Management hjælper med kontrol af ​​brændstofprisrisikoen, hvor fokus er at afdække deres klienters risiko mod eksponering af brændstofprisens voilatiltet. Brændstofpris risikostyring betegnes generelt som bunker sikring i marine- og fragtkontekster og brændstofafdækning i luftfarts- og lastbilskontekster. Begge aspekter af risikostyringen, har Global Risk Marketing irettesat sig som markedspecialister.

Hvorfor risiko styre sin brændstofs-pris

Virksomheder der køber brændstof i store mængder bliver ofte nød til at forsikre sig mod brændstofprisens usikkerhed. Det er en ustabil valuta, hvis værdi styres af makroøkonomiske hændelser. Alt fra terror, globale katastrofer til konkurrencepræget prisfastsættelse har indflydelse på værdien af brændstof. Det er pga. denne ustabilitet, at der forsikres mod brændstofprisens værdi.

Risk Management har et hold af medarbejder, der konstant evaluerer markedet og globale hændelser, så de er på forkant med et eventuelt dyk i brændstofpriser. Jo før en devaluering bliver opfanget, desto bedre står man stillet. Det giver en chancen for at “dumpe” sine aktiver i brændstof og købe ind senere til en lavere pris. Indkøb og salg af brændstof kan sidestilles med aktiehandel, hvor brændstof dog generelt er mere ustabil.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *