Forside Lokal sporten

God indsats var ikke nok til point

På trods af en forbilledlig fight og godt håndboldspil i store dele af kampen måtte Skjern lørdag eftermiddag rejse fra Sydfyn med et nederlag på 28-27 til GOG.

Hæsblæsende 1. halvleg

Kampen startede i et hæsblæsende tempo med masser af kontramål og fejlafleveringer. Dette medførte, at GOG kom bedst fra start og bragte sig foran 5-3. Herefter stod der Skjern på den største del af halvlegen. Efter 28 minutter havde Thomas Mogensen muligheden for at bringe de grønne foran 11-15. I stedet brændte han og Lasse Møller reducerede på kontra til 12-14. Dette gav de gule fra Sydfyn tro på tingene igen og gik derfor kun til pause bagud med 14-15.

Burde have været større foran

Den nye assistenttræner Thomas Klitgaard udtalte også følgende til klubbens hjemmeside: ”Vi burde ikke komme derhen, hvor det er marginalerne, som skal afgøre det. Til pausen skulle vi have været foran med fire mål.”

De første 30 minutter bar præg af en fremragende præstation af Robin Haug i målet med en redningsprocent på 38 %. Generelt var det en stærk holdpræstation. Jesper Konradsson kom med et ekstremt tryk, Elvar Jónsson var til evig uro for de Gules forsvar og Anders Eggert var uhyre sikker i kontrafasen og på straffekast. Derfor var det også med en smule irritation spillerne gik til pause med en etmåls-føring.  

Scoringspause kostede dyrt

De sidste 30-minutters spil blev en affære, hvor det bølgede frem og tilbage. Skjern-mandskabet var et skridt foran og var det meste af 2. halvleg foran med et enkelt mål. Elvar Jónsson var den helt store profil med 5 mål i de sidste 30 minutter. Med 9 minutter tilbage af kampen bragte Anders Eggert, med hans 7. scoring, Skjern foran 24-25. Herefter gik angrebsspillet fuldstændigt i stå. 8 minutter skulle der gå, før Elvar Jónsson igen kunne få nettet til at blafre til reducering på 27-26. Da der blot var 40 sekunders spil tilbage, blev de grønblusede nødsaget til at åbne op i forsvaret, hvorfor Odinn Rikhardsson med målet til 28-26 kunne afgøre kampen med 10 sekunder igen.

Inden sluthornet lød, fik Morten Bjørnshauge pyntet til slutresultatet 28-27

Skjerns topscorer blev Elvar Jónsson med 8 mål.

Næste kamp for Skjern-mandskabet er på tirsdag d. 18. februar kl. 19.00 i Søften Kultur & Idrætscenter. Her venter Team Favrskov Håndbold, der til dagligt huserer i den danske 3. division, i 5. runde af pokalturneringen.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *