Anmeldelser Forside

Hvad skal jeg lave i vinterferien?

Er du ikke blandt dem, der skal opleve sydens sol eller alpernes puddersne i vinterferien? Vi har samlet nogle gode idéer til dig, der skal bruge din vinterferie hjemme i Danmark. Der er aktiviteter for hele familien, både med- og uden børn på listen. Læs her vores fem bud på gode aktiviteter til vinterferien.

Bork legeland for børnefamilien

Mere end 2.500 m2 stort legeland. I Bork legeland finder du en lang række aktiviteter for hele familien. Uanset aldersgruppe og mængden af energi I skal have brændt af, er der helt sikkert en aktivitet for jer. Send de lidt ældre børn afsted mod klatrevæggen, trampolinerne eller rodeotyren, mens du kan tage dig af de mindste i bondegården. Afslut hele denne fantastiske dag udklædningshjørnet og tag derfra med ét stort smil på læben.

Bowl’n Fun Esbjerg er for alle

Tag på tur med drengene eller pigerne, eller hele familien. Uanset hvem du tager med, så er Bowl’n Fun Esbjerg et godt bud på hvad du kan lave i vinterferien. Aktiviteterne omfatter alt fra bowling, til gokart, minigolf og sågar en skydesimulator. Hos Bowl’n Fun Esbjerg er det kun dig der sætter begrænsninger for, hvad du skal opleve. Når du har afsluttet dagens aktiviteter, kan du runde hele dagen af med at spise i deres store grillbuffet.

Locked i Herning til voksne

Savner du spænding og mangler du et adrenalinsus? Ved du ikke hvad du skal lave med dine venner? Så vil vi anbefale en tur til det midtjyske og prøve én af de tre escape rooms. Locked i Herning kombinerer det uhyggelige med teamwork. Man skal ikke blot udholde det at blive skræmt – man skal også kunne tænke effektivt under pres. Hvor god er du til at tænke klart i pressede situationer? Test det hele af i Locked i Herning.

Biografen til kæresteparret eller med familien

Måske den største kliché – men det er en kliché, af en god grund! En tur i biografen kan du nyde med din bedre halvdel, familien, eller begge på samme tid. I en stresset hverdag, er det ikke altid man når at bruge tid med sin bedre halvdel. Derfor kan vinterferien være helt perfekt at tage sig tid til hinanden. Hvad enten du er til gyser-, animerede- eller actionfilm, er der altid en film at se.

Cityjump i Varde til børn og børnefamilier

Sidste punkt på listen er både til børn og barnlige sjæle. Cityjump i Varde tilbyder en række sjove aktiviteter, hvor afsættet altid er fra en trampolin! Cityjump rummer mere end 1000 m2 stort trampolinområde, med aktiviteter som Dunking basketball, Dodge ball, samt en stor Airbag. Så vær ikke bange for at udfordre tyngdekraften hos Cityjump, hvor du altid lander blødt og sikkert. Mangler du variation til trampolinerne, finder du også et parkourområde. Så slip din indre ninja løs i Cityjump, og se hvor hurtigt du kan komme fra A til B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *