Lokale Virksomheder

Industriprint A/S – Kejserens nye klæder

Når ens industri udvikler sig – må man følge med. Derfor skiftede Vesterbro Serigrafi navn til Industriprint. Serigrafiteknikken har eksisteret i flere tusinde år, men i nyere tid er nye teknologier kommet til – derfor følte virksomheden, at et mere tidssvarende navn var nødvendigt. Selvom Industriprint har rebrandet sig, har de stadig mere end 50 års erfaring med det serigrafiske håndværk med i baggagen. Derudover har de også arbejdet med digitalprint i 20 år.
Som sagt, så er meget sket indenfor serigrafi industrien. Derfor var det i 2015 nødvendigt for industriprint at rykke til nye lokaler, som var tilrettet nutidens krav til miljø, serigrafisk og digitalt produktionsudstyr. En udvikling der har medført muligheden for at højne kapaciteten og levere endnu specialiserede løsninger til eksisterende kunder – samt nye og spændende projekter i fremtiden. Industriprint arbejder med mange elementer indenfor serigrafi – grafiske overlays, selvklæbende emner, skilte, udskårne tekster og 3D.
 Et område som Industriprint har ekspertise indenfor er, tryk på kundens emner. Virksomheden har gennem mange år oparbejdet stor succes ved at profilere og skabe brandskabende produktløsninger for alt fra mindre virksomheder til store selskaber. . Det kan være noget så småt som et USB-stik eller noget så stort som et panel eller plade. Derudover kan Industriprint printe på alle tænkelige plane overflader, hvad enten det er glas, vinyl, plast, metal, bare for at nævne nogle stykker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *