Lokale Virksomheder

Jørgensen Engros nu JE.dk

Det er ikke altid man som virksomhed har muligheden for at re-brande sig selv – med så stor effekt som tidligere Jørgensen Engros a/s. Efter en massiv opdatering af deres ældgamle hjemmeside, har de nu valgt at være kendt som “Je.dk”. Tanken bag er tydeligvis, at gøre det nemmere for den generelle forbruger at genkende deres brand. Derudover, så har virksomheden opdateret deres varesortiment. Je.dk sælger nu også Profiltøj, sportstøj, arbejdstøj ogl. til B2B markedet. De har selvfølgelig stadig salg af binko banko plader, som altid har været en stor del af deres primære omsætning. De står faktisk så godt på Bingo banko markedet, at de for mange anses, som værende den førende virksomhed til denne “sportsgren”.

Hjemmesiden er som sagt opdateret og blevet utrolig moderne. For de som allerede kender til virksomheden, vil huske deres tidligere design – som uden tvivl var et levn fra fortiden. Med en massiv udvidelse af funktionalitet og brugervenlighed, er je.dk nu klar til at øge deres markedsandele.

Hjemmesiden er delt op i Erhverv, Klub og forening samt Spil og lotteri. Brugeren bliver budt med dette valg fra starten af, for øget tilgængelighed. Hjemmesiden er faktisk så stor, at dette er et krav – da det ellers vil være en utrolig forvirrende oplevelse for deres kunder.

Hvis du er en klub, forening eller lokal virksomhed – så er det en god ide at besøge Je.dk.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *