Lokale Virksomheder

Lokal tøjbutik ekspanderer

Virksomheden Nybomode – en lokal tøjbutik i Videbæk fik for mindre end et år siden produceret et nyt og moderne shop-system, hvis hensigt var at komplementere den lokale butik med online salg af moderigtig dametøj til kvinder i alle størrelser.

Det var første ekspansion. I denne uge udvider tøjbutikken med yderligere en fast beliggenhed i Søndervig, hvor håbet er at skabe øget salg og udvide butikkens mærke til købelystne turister og naturligvis det lokale nærområde.

Årsagen til virksomhedens øget succes kan uden tvivl attribueres til ejeren “Birgit Nybo Olesen” – der med sin drivkraft og imødekommende personlighed møder sine kunder i øjenhøjde og skaber en atmosfære i butikken, der får kunderne til at komme igen og igen.

En butik med fokus på plus-size segmentet

Der er ikke mange butikker, der fokuserer på kvinder med lidt på benene. Flere og flere åbner dog online butikker i håbet om at vække denne sovende drage til live og lukrere på et så købemotiveret segment.

Det er et marked, hvor bekvemmelighed og troværdighed især spiller ind – hvor online salg bestemt har sine udfordringer. Med Nybomode’s lokale butikker er intentionen, at skabe faste rammer, hvor kunderne kan komme og føle sig trykke. Prøve tøjet inden købet bliver gennemført. Denne fremgangs-metode åbner op for en længerevarende strategi, hvor loyale kunder kan benytte butikkens online shopping-system til at handle hjemmefra på sigt. Trykhed, bekvemmelighed, sikkerhed og frem for alt fusionen af en let købeproces – skal aflaste butikkerne og skabe hurtig og effektiv salg.

Hvor målet naturligvis er at skabe øget salg af tøj til kvinder online, så er intentionen dog bestemt ikke at flytte alle kunderne i butikken til shoppen. Det er en sammenfletning, hvor mulighederne tilpasses kunderne forklarer Birgit.

Hvorfor Plus-size dametøj?

Der er mange årsager til at Birgit har valgt netop at sælge plus-size damtøj – og jeg kan nikke genkende til dem alle. Men den bedste forklaring kommer fra en historie fra mit eget liv.

“Det var starten af sommerperioden sidste år, hvor flere af mine veninder og jeg var ude og shoppe. Efter et par minutter havde alle mine veninder bunker af tøj over armen. Mig? Ingenting. Jeg kunne ikke finde noget der ikke var for stram eller for kort. Jeg har typisk brug for mindst en XL til 2XL – og det var bestemt ikke en del af sortimentet. Det tog pusten fra mig. Rystede mig. Jeg blev sur – ikke kun sur på butikken for deres ringe udvalg – men også på mig selv.”

Det er en historie jeg aldrig rigtig har fortalt nogen – og det er bestemt ikke noget jeg reklamerer med ofte. Hele shopping udflugten blev blot fægtet af med “Jeg kunne ikke lige finde noget jeg kunne lide” – En gammel floskel der altid virker – “tror jeg”.

Derfor er jeg og helt sikkert mange andre kvinder utrolig glade for – at se endnu en butik blive åbnet – hvor muligheden for at komme ind i en velkommen atmosfære og samtidig med mulighed for at handle fra trykheden af ens eget hjem.

Hvis I ikke allerede har tjekket Birgits butik ud, så vil jeg helt klar anbefale det. 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *