Teknologi

Nu er det muligt at lave faste betalinger over MobilePay

Mobilbetalingsløsningen MobilePay åbner nu op for, at app’en kan bruges til betaling af abonnementer eller andre faste betalingsaftaler.

Til at starte med har selskaberne teleselskabet 3 og JP/Politikkens Hus tilmeldt sig den nye service. Det er derfor muligt for brugerne at betale deres regninger til de to selskaber gennem app’en.

Den nye løsning opfylder et stort ønske fra både virksomheder og privatbrugere om at etablere brugervenlige abonnementsaftaler.

– Vejen til kunderne bliver kortere, og betalinger og kommunikation mellem virksomhed og kunder kan foregå i realtid, siger Mark Wraa-Hansen, direktør for MobilePay.

Hvis MobilePay’s nye service bliver et populært valg blandt forbrugerne, vil det blive en udfordring for Nets, som tidligere har siddet tungt på markedet for dankort betalinger og betalingsaftaler.

Intentionen med den nye tjeneste er nemlig at det skal  være gratis at bruge for forbrugerne. Hvorimod virksomhederne vil komme til at betale MobilePay mellem 1 kr og 2,75 kr pr. overførsel

Ifølge de nyeste tal har app’en 3,4 mio faste brugere, hvilket vil sige at MobilePay er den tredjemest brugte app i Danmark, og overfører hvert minut samlet set 99.961 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *