Forside Lokal sporten

Overlegen sejr til Skjern Håndbold på 20 mål

Da Skjern Håndbold tirsdag aften besøgte 3. divisions holdet Team Favrskov Håndbold, var der klasseforskel. Vestjyderne vandt kampen med 21-41

Et af Danmarks bedste hold mod et 3. divisionshold. Fuldtidsprofessionelle mod fritidshåndboldspillere. Allerede på forhånd var der klasseforskel. Alligevel var der opstillet en fantastisk kulisse med aktiviteter og et livligt publikum, der glædede sig over at se de lokale drenge spille mod et stjernespækket mandskab. Forventningerne var i top og publikum

Kampens forløb

Kampens afvikling blev hurtigt på Skjerns præmisser. Kasper Søndergaard bragte de grønne foran 1-4 efter 4 minutters spil. Det var da også en meget ensidig affære. Ved pausen var stillingen 10-20 til vestjyderne. 2. halvleg lignede meget de første 30 minutter. Der var aldrig tvivl om udfaldet. De grønne leverede en koncentreret indsats alle 60 minutter, hvorfor Skjern kørte en sikker sejr hjem på 21-41.

De unge fik chancen

Med en kamp mod en overkommelig modstander var der plads til at give de unge talenter chancen for at vise sig frem. Dette udmønstrede sig i to officielle debuter til henholdsvis Frederik Sand og Niklas Moltke, der begge gjorde en fin figur.
Udover de to debutanter fik de andre unge på holdet også chancen. Spilletiden blev nogenlunde ligeligt fordelt mellem spillerne.

Fantastisk setup

For Team Favrskov Håndbold var det en af de største kampe i klubbens historie. Setuppet var derfor også noget anderledes end deres normale kampe. De havde samlet 450 tilskuere og havde forskellige aktiviteter og konkurrencer løbende, der gjorde det til en fremragende aften for alle tilskuere. Selvom kampen aldrig blev spændende, var folk alligevel glade og entusiastiske. Det er da også en af tingene som cheftræner for Skjern Håndbold Claus Hansen udtalte til Ringkøbing-Skjern dagblad: ”Favrskov havde virkelig gjort en masse ud af kampen, og vi gav publikum en fantastisk oplevelse. Den slags glæder altid mit håndboldhjerte.”

Skjern Håndbold spillede sig videre til 6. runde i pokalturneringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *