Lokale Virksomheder

Populær Industrivirksomhed skifter ham

Lem Beslagfabrik, en moderne industri og produktionsvirksomhed har dd.  opdateret deres tilstedeværelse online. De går fra en ældre hjemmeside til en top moderne hjemmeside, hvor fokus er på funktionalitet, visualitet og brugervenlighed.

Målet med opdateringen er, at tilgodese den kommende generation af indkøbere.

Der er ingen tvivl om, at flere og flere aspekter ved virksomhedsdrift og kontakt udføres over internettet, hvor kravet for synligt og lettilgængeligt information kun bliver større og større.Denne realitet vil Lem Beslagfabrik gerne vil være på forkant med. Ved at opdatere deres hjemmeside, fortæller de ikke blot eksisterende kunder  men også kommende, at Lem Beslagfabrik er en virksomhed, der ser fremad. 

Men hvad har egentlig ændret sig fra før? Den største forskel er, at de fremviser deres kompetencer og produktionsmuligheder bedre. Det åbner op for, at kunder hurtigt kan afkode om et eventuelt samarbejde er muligt. På hjemmesiden kan man endvidere blive klogere på deres kompetencer, produktionsmuligheder, maskinliste, kontaktinformation og  endda se videor af deres produktionslinje.

Lem Beslagfabrik er dog ikke alene. Flere og flere virksomheder begynder så småt at se dagens lys. Her især B2B virksomheder, som stadig er langt bagud med at få opdateret deres hjemmesider til at kunne håndtere den moderne bruger. Det til trods for at B2C markedet tydeligt viser potentialet med en moderne og mobilvenlig hjemmeside. Et potentiale der på sigt giver større synlighed, flere besøgende og herigennem flere kontaktmuligheder med potentielle samarbejdspartnere. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *