Lokale Virksomheder

Renovering af køkken

Der er gode chancer for, at du er lidt skør – hvis du har tanke rom at begå dig med køkkenrenovering. Set i forhold til mere gængse renoveringsprojekter, er køkken renovering ganske omfattende. Det kan hurtigt overvælde selv den mest skarpsindige husejer.

Men på den anden side, så hæves værdien af dit hus ofte efter en omstændig renovering. Derudover så står du helt naturligt tilbage med mere køkkenplads. Plads som du selv har defineret ud fra dine egne ønsker og rammer. Det vil ikke blot hjælpe dig i din hverdag – men det vil helt bestemt også betyde at dine venner og bekendte, vil stå misundelig tilbage på sidelinjen.

Før du begynder på at renovere dit køkken, er her et par gode råd. Gode råd er ofte dyre – men i dette tilfælde ganske gratis.

  • Hvad ønsker du at få ud af dit nye køkken?: Er dit køkken på nuværende tidspunkt en farezone, hvor du ikke engang kan koge et æg uden at skulle foretage militær-præcise øvelser for at få sagen afklaret? Eller har du blot i tankerne, at få køkkenet genopfrisket til en mere moderne standard vha. nyt grej, skabe, gulv osv osv. Lige meget hvad begrundelsen er, så er det altid en god ide, at være helt klar over ens motiver og ønsker.
  • Er det værd at udsætte dig selv og din familie for en omstændig renovering?: Hvis du ikke har problemer med at have håndværkere løbende i tide og utide, mens projektet står på. Så har du intet at frygte. Hvis du har den nødvendige økonomi til at sikre korrekt renovering, herunder også til uforudsete problemer – Så er det ikke et spørgsmål om, hvorfor – men mere, hvornår!
  • Komplet renovering eller overfladebehandling?: Vær ærlig over for dig selv fra starten af. Er det en komplet renoveringsprojekt eller blot en make-over. Der er ingen skam i hvad enten du vælger. Vælg blot med omhu, for til tider kan der spares og en komplet køkkenrenovering er ikke altid det bedste valg.

Når alt kommer til alt, og du har taget alle de nødvendige beslutninger. Så kommer sidste skridt. Skal det være hjemmebyg eller vil du have en professionel renovering. Ofte har du måske endda virkelig gode ideer, men mangler kompetancerne til at udføre dem. Du er 2 kvalitative løsninger:

  • Hyr en entreprenør som kan udføre alt arbejdet. Fra start til slut. Fra tømrearbejde, murer, vvs mm. Det er oftest lettest at lade kompetente virksomheder stå for hele køkken renoveringen. Heldigvis er der et hav af entreprenører, som du kan kontakte. I Vestjylland er virksomheden Hansen&Larsen – Renovering af køkken nok den mest velrenommeret, som også har alle de nødvendige kompetencer et køkkenprojekt kræver.
  • Stå som egen entreprenør og hyr fagfolk til at udføre det nødvendige arbejde. Alt fra Tømrer, elektrikere, VVS’er og andre professionelle fagfolk. Det giver dig et godt overblik og styring af projektet, og du sparer en god sum penge. Der er dog ingen tvivl om, at det vil sætte et stort pres og arbejdsbyrde på dine skuldre.

Hvad tænker du om disse små gode råd? Har du flere? Så skriv endelig en kommentar og lad os få en diskussion op at køre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *