Forside Lokal sporten

Skjern Håndbold fik en tiltrængt sejr

Efter en hård og tæt kamp kunne Skjern Håndbold trække sig sejrrigt ud af kampen mod KIF Kolding med cifrene 28-31.

Det var en ekstremt vigtig kamp for begge mandskaber. Kolding kæmper for overlevelse i rækken, mens Skjern både kæmper for slutspil, men også at holde liv i det spinkle håb om at få point med over i slutspillet. Hele kampen gennem kunne man se en intensitet og fight fra begge mandskaber, der kæmpede det bedste de havde lært.

Kampens forløb

Koldingenserne kom bedst fra start og fik hurtigt et forspring på 3 mål. Hjemmeholdet bevarede forspringet i store dele af halvlegen. Bedst så det ud for hjemmeholdet, da Alexander Morsten bragte KIF foran 11-7 efter 16 minutters spil. Herefter fulgte 5 minutters Skjern dominans, inden Eivind Tangen kunne bringe balance i regnskabet med hans 5. scoring til stillingen 11-11. Herefter bølgede kampen frem og tilbage inden gæsterne fra Skjern kunne gå til pause med en føring på 14-15.

I 2. halvleg fik vestjyderne langt mere kontrol over kampen. Med føringer på 4 mål langt hen ad vejen begyndte det mere og mere at ligne, at Skjern ville køre en sikker sejr hjem, men Kolding ville det anderledes. Et evigt hårdt kæmpende hjemmehold, ført an af en velspillende Jens Svane, lagde sig ikke ned uden kamp. Det var et hjemmehold, der spillede 7 mod 6 de sidste 20 minutter og havde stor succes med at splitte forsvaret ad. Eivind Tangen, der spillede en glimrende kamp med 9 scoringer, lavede en teknisk fejl med et minuts spil igen ved stillingen 28-29. Det gav hjemmeholdet muligheden for at udligne og dermed bringe spændingen helt tilbage. 7 mod 6 spillet blev dog i sidste ende det, der kostede dem muligheden for point. Anders Eggert erobrede bolden og kunne kaste bolden frem til Eivind Tangen, der sikkert kunne score på frit mål til 2-målsføring med 50 sekunder tilbage. Da KIF ikke scorede i det efterfølgende angreb, var kampen afgjort, inden Rene Rasmussen kunne udbygge føringen til slutresultatet 28-31.

Comeback til kaptajnen

Bjarte Myrhol var lørdag tilbage på banen og spillede sin kamp nr. 200 for de grønne. Under 2 måneder efter den norske veteran gennemgik en tarmoperation var han tilbage på banen. Kaptajnen leverede i comebacket og bidrog med flot forsvarsspil og 5 scoringer.

For stillingen betyder det, at Skjern Håndbold blot har to point op til 4. pladsen, der giver de livsvigtige point med over i slutspillet.
Næste kamp for Skjern Håndbold er onsdag d. 4. marts, hvor Nordsjælland Håndbold gæster Skjern Bank Arena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *