Forside Lokal sporten

Skjern Håndbold fik et vigtigt point ude mod Aalborg

Corona-præget kamp

Inden kampen startede, fik den allerede et ærgerligt forløb, da det blev en af de første kampe, der skulle afvikles uden tilskuere grundet Corona-virussen. Det var også en mærkelig fornemmelse, da de to mandskaber løb ind til lysshow, høj musik og røgshow og der så ventede en hal med omtrent 20 tilskuere, der var Tv-folk og ansatte i klubberne. For seerne, der så kampen i TV var det også en mærkelig oplevelse. Pludselig kunne man høre alt hvad der reelt foregår i løbet af sådan en kamp. Kommunikationen blev meget mere levende og virkelig for seerne.

Kampens forløb

Skjern Håndbold spillede generelt en god kamp, men alligevel hang de efter grundspilsvinderne fra Aalborg hele første halvleg. Rigtigt flot angrebsspil fra vestjyderne blev gang på gang bremset af en storspillende Kristian Sæverås i hjemmeholdets mål. Derfor kunne Aalborg gå til pause med en føring på 16-14.

I 2. halvleg blev der byttet rundt på rollerne. Skjern scorede stort set på alle deres chancer, samtidigt med at Bjørgvin Pall Gústavsson havde reddet 7 afslutninger på de første 9 skud. I den anden ende kom Kasper Søndergaard ind og tog taktstokken. Med 4 scoringer og 2 assists i de første 20 minutter af halvlegen havde han stor andel i at vestjyderne pludselig kunne bringe sig foran med 5 mål efter 45 minutters spil. Da Kasper Søndergaard igen scorede til stillingen 22-27 med 10 minutters spil igen, troede man at Skjern Håndbold var i fuld kontrol over kampen, men igen blev afbrændere et stort problem. 2 afbrændere af Kasper Søndergaard og Bjarte Myrhol i de sidste 5 minutter gav hjemmeholdet mulighed for at bringe balance i regnskabet igen. Rene Antonsen scorede udligningsmålet med halvandet minut igen. Det kommende angreb spillede Skjern nok engang fremragende, hvor Bjarte endte med at være helt fri, men måtte se sig reddet af Mikael Aggefors, der kom ind og gjorde sin del for at Aalborg kom tilbage. Aalborg havde til sidst muligheden for at stjæle begge point, men da Henrik Møllgaard skød bolden forbi mål, kunne spillerne lidt slukørede give hinanden albuer og sige tak for kamp.

Et vigtigt point for Skjern

For stillingen betyder det at Skjern Håndbold nu er på den livsvigtige 4. plads 1 point foran Bjerringbro Silkeborg. Dog har Skjern spillet 1 kamp mere, hvorfor man ikke selv kan afgøre at fastholde 4. pladsen. Det hele kan dog ændre sig mandag aften, hvor Bjerringbro/Silkeborg skal på besøg hos Nordsjælland.

Næste gang vestjyderne skal i aktion er d. 19. marts, hvor Århus kommer forbi Skjern Bank Arena. En kamp der ligesom alle andre i marts måned spilles uden tilskuere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *