Forside Lokal sporten

Skjern Håndbold tabte tredje hjemmekamp i streg

De sidste tre gange Skjern Håndbold har spillet hjemmekamp, er de gået fra banen med 0 point. I lørdags var det Bjerringbro Silkeborg Håndbold, der kunne tage to forholdsvis sikre point med fra Skjern Bank Arena.

Gode rammer

Allerede inden kampens start blev hjemmeholdets muligheder bedre. BSH var uden deres største profil Nikolaj Markussen, der for 4. gang i indeværende sæson måtte se kampen fra sengen grundet sygdom. Skjern startede kampen på bolden. Lidt over 3000 tilskuere var på plads på lægterne. Rammerne var på plads. Alle forudsætninger for en god lørdag eftermiddag i Vestjylland var på plads.

Kampens forløb

65 sekunder efter var stemningen fuldstændig anderledes. En chokstart med fejl fra hjemmeholdet, der resulterede i kontrascoringer fra udeholdet gjorde, at der stod 4-0 til BSH efter 65 sekunders spil. Det fik cheftræner Claus Hansen til at tage den første timeout.
Herefter var det som om, at gæsterne fra Silkeborg blot trak tempoet ud af kampen. Resten af 1. halvleg bølgede det lidt frem og tilbage. Der var ikke noget kønt angrebsspil fra nogen af holdene.
Kampens detalje kom efter pausefløjtet, hvor Eivind Tangen reducerede til pausestilling 11-13 på frikast efter tid.

I 2. halvleg kom der en fornyet energi fra hjemmeholdet. Efter 5 minutters spil, var der reduceret til 15-14. Lige lidt hjalp det dog, da silkeborgenserne svarede igen og bragte sig foran 18-14. Herefter kom der aldrig rigtig spænding i kampen. Selvom Skjern havde en lille mulighed for at skabe spænding, fusede det hele ud, da Anders Eggert brændte straffekast 4 minutter før tid. Dermed kunne udeholdet juble efter slutfløjtet med en sejr på 25-28 og de grønblusede måtte endnu engang gå slukørede fra en hjemmekamp.

Dårligt udtryk

En ting er at tabe på hjemmebane til et andet tophold. Det kommer helt sikkert til at ske igen. Men måden det skete på var langt fra tilfredsstillende for de 3015 tilskuere. Der var ingen fart, vilje eller gejst. Efter chokstarten havde man fornemmelsen af, at kampen reelt set var afgjort. Skjern-spillerne så allerede ud til at være gået i panik. Derfor blev det aldrig kønt, det blev uden udstråling og troen på egne evner, resten af kampen blev spillet.

Top-4 er næsten umuligt

Med nederlaget bliver kampen om top-4 næsten umulig. Man er 3 point efter BSH, der lægger på 4. pladsen og man har et svært program de sidste 5 kampe. Fokus for vestjyderne er nu at bevare sin slutspilsplads og få arbejdet med at finde den rigtige mentalitet inden slutspillet venter. Lige nu kan man som Skjern-fan glæde sig over den danske turneringsstruktur, der stadig holder drømmen om medaljer i live.

Næste kamp for Skjern er på lørdag, hvor de møder KIF Kolding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *