Lokal sporten

Boksning: Thomsens comeback-kamp er udsat

Bokseren fra Holstebro, Kim Thomsen, skulle have været i kamp ved boksestævnet i Aarhus til marts, men det kommer han nu ikke alligevel.

Han har efterhånden været igennem en del. Tidligere blev han ikke helbredsgodkent til at komme i bokseringen i Struer til Nordic Fight Night, og nu trækker Kim Thomsen endnu engang en nitte.

Bokseren havde nemlig planlagt at gøre comeback ved boksestævnet d. 18. marts i Aarhus, men det kommer nu ikke til at ske alligevel.

For samme problem som ved Nordic Fight Night er nu opstået. Der bliver nemlig spået tvivl ved Thomsens halspulsåre.

– Neurologen har godkendt det igen. Det hele lå ved Dansk Professionel Bokseforbund. Til trods for at jeg har snakket med dem, og har fået en godkendelse, så har de ikke godkendt mig, udtaler Thomsen.

Kim Thomsen er derfor blevet fjernet fra plakaten til boksestævnet i Aarhus. Han er dog stadig fortrøstningsfuld for sæsonnen, da han er sikret en kamp inden sommer og igen i Struer.

– Det skal nok gå det hele. Jeg satser stadig på en eller to kampe inden jeg er helt færdig. Der skal nok komme en kamp på den ene eller den anden måde. Jeg ser det positive i det og venter. Jeg er jo i form hele tiden. Jeg skal nok være klar, når de siger, at jeg skal være klar, slutter Kim Thomsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *