Anmeldelser

Top 3: Webshops der sælger rideudstyr

Der findes et hav af webshop – til næsten alt nu om dage, og Rideudstyr er også på denne liste. Ridning er en populær sportsgren, hvor udstyr købes i forskellig omfang. Lige fra det mest simple, som ride støvler, ride hjelme til specialfremstillet Rideudstyr – brugt af professionelle og konkurrenceprægede ryttere. Vi har hos Vestjyske Medier valgt at stille skarp på denne branche og bedømme et udvalg af de mest populære webshops, hvis fokus er rideudstyr og riderelaterede produkter.

Rideudstyr

På sidstepladsen: Rideudstyr.com

På trods af, at virksomheden nok har det mest sigende domænenavn, så må rideustyr.com anses, som værende den værste webshop af dem alle. Priserne er over gennemsnittet, og brugervenligheden er helt i bund. Det lader mest af alt til, at hjemmesiden er bygget op i en standard skabelon. På en positiv note, så har de faktisk et ganske fint udvalg. Jeg ville dog have ønsket, at deres kategorisering af produkterne, var mere sigende og lettere at gå til. De har dog formået at inddele deres shop i produkter til “Hesten” og produkter til “Rytteren” – en inddeling, som er ganske godt gennemskuet.

På andenpladsen: horze.dk

Det er tydeligvis en meget større virksomhed, der ikke blot forsøger at sælge rideudstyr til det danske marked. De har faktisk salg til 15 markedet, hvilket må siges at være yderst imponerende. Hvorfor er det så, at horze.dk ikke er vores førstevalg? Det er netop af denne årsag. Hjemmesiden bærer tydeligvis præg af, at der forsøges at servicere alt for mange markeder. Hjemmesiden føles kold og intetsigende og til trods for, at de sælger internationalt – så har de faktisk ikke særlig mange produkter i deres varesortiment.

På førstepladsen: Gymnastik og ridesport

Vi giver førstepladsen til Gymnastik og ridesport – ikke fordi de har det bedste design, for det har de bestemt ikke. Vi giver det heller ikke fordi, at brugervenligheden er helt i top. Det er faktisk på linje med de andre virksomheder. Ikke dårligt, men heller ikke imponerende. Førstepladsen var tæt, og de vinder kun med en brøkdel. Dette skyldes deres massive udvalg og rigtig finde kategorisering af produkter. Deres priser er overskuelige og konkurrencedygtige. Derudover, så formår de, foruden salg af hesteudsyr – at informere og berige brugeren. De er den eneste webshop, der har taget sig tid til, at skrive originale produkttekster samt tekst igennem hele hjemmesiden, som giver det ekstra nøk for den interesserede rytter.

Er du derfor på udkig efter rideudstyr, så anbefaler vi helhjertet Gymnastik og Ridesport.

Køb rideudstyr hos Gymnastik og Ridesport. 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *