Anmeldelser

Anmeldelse: Top 5 sommersandaler til børn

Der er utrolig mange børnesandaler at vælge imellem, og det er en vigtig opgave. Et barns fødder er i konstant udvikling. Stilen og typen af sandaler der passede dem sidste sæson, er ikke nødvendigvis det rigtige valg igen. Vælger du at købe “uni-sex” sandaler, så skal du huske, at måle dit barns fødder. Forskellige typer af sandaler passer dit barn forskelligt, alt efter fodens dimensioner; som eksempel vil børn med en bred fod føle sig ubekvemt, hvis de skal knibe sig ind i en sandal beregnet til smalle fødder. Naturligvis!
Vi har derfor listet top 5 sandaler til børn, så du får den nødvendige information, og er klar til sommersæsonen.

 

Almindelige Sandaler

   alm-sandal

Her har vi en helt almindelig sandal, som har et åbent design. En stor bånd holder foden på plads. Der er også visse variationer af denne sandal, som har en elastisk ramme, som går rundt om hælen – typisk til yngre børn. Almindelige sandaler er flade, og har ingen hæl. De er typisk fabrikeret af gummi/plast materiale, hvor friktion og skridsikkerhed er i fokus. Populære mærker af sandaler af denne type inkluderer, Birkenstock, Adidas og Kavat.

Flip flop sandaler

flip-flop-sandal

Flip flop sandaler er sommerens førstevalg for mange børn. De er lette at tage på og af, og de har en forholdsvis god komfort. Flip flop sandaler er typisk meget økonomiske, og kan findes i et virvar af farver og design. Mere populære brands har videreudviklet på design, og produceret luksusudgaver der går meget efter æstetik og komfort. Man kan få flip flop sandaler til næsten alle aldersgrupper. Mærker som Petit by Sofie Schnoor og North Face er yderst populære.

Atletiske sandaler

 atletisk-sandal

Atletiske sandaler er over årene blevet til en normal skole sko. Før i tiden var de designet som sneakers, hvor de nu mere og mere er inspireret af sandaler. De er yderst komfortable og dit barn kan nemt gå i dem i lange perioder af tid. Perfekt til en dag i skolen. Atletiske sandaler er så populære, at næsten alle mærker, har deres egen version. Vi anbefaler Bundgaard og Kavat som de bedste valg for en Atletisk sandal.

Europa sandaler

 

 europa-sandal

Europa sandalen kan holde til meget og er utrolig behagelig at have på. De fås i et virvar af materialer, fra læder til gummi. De er designet primær efter behagelighed, såvel som stil. Komforten kommer dog først. Det er en perfekt sandal, for lange gåture – som kræver ekstra behagelighed. De kan købes i forskellige typer, fra åbne til lukkede modeller. På grund af Europa sandalens praktiske design, er de perfekt til småbørn, som stadig er lidt ustabil i deres gang. Mærker som Birkenstock og Petit by Sofie Schnoor er helt klart vores foretrukne valg.

Vand sandaler

 vandsport-sandal

Vand sandaler er en ny type sandal, som er beregnet til aktivitet i vand. De er typisk utrolig lette og fabrikeret af materiale, som kan tåle at blive udsat for meget vand. Vand sandaler kendetegnes ved deres hårde sål, som beskytter barnets fødder mod naturens elementer.  De er det perfekte valg til vandsport, som kræver stabilitet og høj skridsikkerhed. Der er som regel en større omkostning ved vand sandaler, da de er fabrikeret af solide materialer. Ikke desto mindre, så er det et smart valg at købe et par af disse, til når dit barn skal lege i vandet eller gå en tur på stranden. Nike og Adidas er de bedste mærker i denne kategori.

Gode råd til at købe sandaler til børn online

– Kend dit barns fod størrelse. Du kan bruge en lineal, eller bruge en størrelsesguide til børnesko. Der er mange af dem på nettet.
– Gå ikke efter den billigste sko – de slider sig op for hurtigt og du ender bare med at bruge flere penge.
– Sørg for at hjemmesiden du køber skoene fra, har fri levering.
– Har hjemmesiden en rabatordning? Visse virksomheder tilbyder rabat, hvis man melder sig ind i deres kundeklub.
– Køb mere end et par, og gerne flere typer. Sørg for at have sandaler, der passer til enhver situation.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *