Lokale Virksomheder

Total Entreprenør Hansen & Larsen udvider endnu engang

Total Entreprenør Hansen & Larsen har fingre i alt inden for byggebranchen. Virksomheden har fokus, som så mange andre, til B2B segmentet – men det er til private, hvor de er i voldsom vækst.
Deres renomé er over årene blevet synonym med kvalitet og solidt håndværk.

Det er ikke lang tid siden, at Hansen & Larsen udvidede deres medarbejderstab. Virksomheden er i voldsom vækst, og søger derfor nu igen nye tømrer.

Hansen & Larsen blev stiftet i 1968 af Holger Larsen  sammen med  vennen Niels Karl Hansen. Det er på baggrund af disse to individer brandet og virksomhedsnavnet “Hansen & Larsen” opstod. Allerede dengang var der vækst i virksomheden, og det stod hurtigt klart, at de havde brug for assistance. De ansatte derfor deres første medarbejder. Idag beskæftiger de over 80 medarbejdere, inden for alt fra VVS, Tømrer, Elektriker mm. I dag drives virksomheden, af sønnen Karsten Larsen, datteren og svigersønnen Dorte & Brian Meldgaard og Meta Larsen, som tilsammen udgør ejerkredsen af firmaet.

Så har du hænderne skruet rigtigt godt på? Er du innovativ og brænder du for at hjælpe mennesker med at få deres drømme opfyldt? Så skal du ikke vente længe! Skynd dig at sende en ansøgning til Hansen & Larsen, og bliv en del af et af Vestjyllands bedste arbejdspladser.

Du kan sende din ansøgning til:

Hansen & Larsen A/S
97 34 16 00
lene@hansenlarsen.dk

Mærk ansøgningen: “Jeg er jeres nye kollega, tømrer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *