Lokale Virksomheder

Betongulve er nyeste mode

Det er måske ikke alle som kender til virksomheden Vesla. Det er ikke underligt, da det kræver en specialiseret behov. Har du et hus, så kan det meget vel være, at virksomheden har været oppe at vende. Vesla’s speciale er gulvlægning og belægning. Her er der dog ikke tale om standardiserede løsninger, men mere specielle belægninger, der giver et ganske unikt udtryk.

Virksomheden kernekompetencer er: Epoxygulve, Polyurethangulve, Terazzogulve samt Firenxegulve.

Disse ord er for mange ren volapyk – men for Vesla, er det ren  guld. Deres ekspertise har fastsat dem, som værende en af de førende virksomheder, der tilbyder denne form for gulvbelægning, hvor fugefri industrigulve udført med epoxy, polyurethan eller specialcement som bindemiddel er nyeste mode.

Betongulve er nyeste mode

Vi ved et godt. Beton? Men moden har talt, hvor flere og flere virksomheder vælger netop denne løsning. Vi snakker selvfølgelig ikke betongulve, der kedeligt udstråler intet. Nej! – det er glinsende flot og kan tilkøbes i en variation af farvekombinationer. For selv om gulvet er støbt i beton, så er belægningen en anden sag. Det er her magien sker. Med den rette gulvbelægning kan Vesla få dit industrigulv til at udstråle ren luksus.

Deres kunder for beton er derfor oftest industrivirksomheder, der har brug for nye lagergulve, staldgulve, værkstedsgulve – og listen kan fortsætte. Det smarte er dog ikke kun udtrykket holdbarhed – men også at deres gulve er rengøringsvenlige.

Vælg den rette belægning

Den gulvbelægning, du vælger, skal typisk opfylde en lang række krav. Helt afhængig af det miljø og den sammenhæng, det skal fungere i. Vesla er stadig i vækst med pt. 45 medarbejdere, og de udlægger hvert år over 1 million m² gulve og belægninger. Det er en betragtelig stor mængde gulv, som bliver lagt årligt.

Er du på udkig efter et nyt gulv? Så er beton den nyeste mode – det kan være det også er relevant for dig?

Se Betongulve fra Vesla Gulve. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *