Lokale Virksomheder

PrimoStartup: Nyt ungdomsiværksætterhus i Ringkøbing

Det nye ungdomsiværksætterhus i Ringkøbing har netop slået dørene op og er klar til at byde unge iværksættere velkommen og give dem de bedste muligheder for at komme i gang med etablering af egen virksomhed.

Iværksætterhuset er et nyt og unikt tilbud til de mange unge iværksætterre i Ringkøbing-Skjern Kommune. Samtidig skal initiativet være med til at tiltrække unge iværksættere fra hele landet.

Det nye iværksætterhus kommer til at have hjemme i PrimoHuset, som også er dem, der i samarbejde med Ringkøbing-Skjern erhvervsråd har etableret det nye tiltag.

Det primære formål med tiltaget er at fremme iværksætteri for unge iværksættere, hvor PrimoHusets i forvejen erfarne iværksættere vil fungere som rådigvere, mentorere og sparringspartnere for de unge.

Tilbudet henvender sig til to grupper unge. 1) Elever fra handelsskolen eller gymnasiet, der kan afprøve deres iværsætteride efter skoletid, og 2) fuldtidsiværksættere fra hele Danmark.

Hele 1. sal i PrimoHuset2 er reserveret til tiltaget. Det vil sige at 4 kontorer i forskellige størrelser i første omgang er afsat til ungdomsiværksætteri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *