Lokale Virksomheder

Miltek i Ulfborg vil selv stå for produktionen

Miltek i Ulfborg, har udvidet deres montage-afdeling, så flere maskiner kan blive samlet samme sted.

Virksomheden Miltek oprettede for syv år siden en montage-afdeling i Ulfborg, hvor de udvikler, sælger og samler affaldspressere. Siden hen har det været et mål at samle endnu mere produktion i lokalerne på Torsstedvej. Og nu er det lykkes.

De har nu renoveret en del af bygningen, sådan at montage-hallen er blevet 550 km2, mens hallen ved siden af fungerer som lager. Dette betyder, at Miltek nu selv kan samle EPS-presseren, som bruges til at komprimere flamingo. Indtil nu er EPS-presseren blevet samlet hos en dansk underleverandør.

– Vi har mere styr på kvaliteten, når vi selv har haft hånden på alle de produkter, vi sender ud til kunderne, udtaler marketingschef Mads Skannerup.

Ydereligere er udvidelsen en økonomisk fordel for Miltek. Det har nemlig ikke været nødvendigt at ansætte flere medarbejdere, da de nuværende ti medarbejdere selv kan stå for montagen. På denne måde bliver afdelingen i Ulfborg mindre afhængige af underleverandører, og sparer penge på selv at klare monteringen.

Miltek har i alt 32 ansætte, og eksporterer primært mindre presseanlæg til pap, køkkenaffald og madrester til amerikanske restaurant-kæder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *